Ultimes noticies

ESTRENA AVENTURA! 29-11-12, AL TEATRE LLIURE

0 Comments 09 November 2012

ESTRENA AVENTURA! 29-11-12, AL TEATRE LLIURE

T de Teatre Alfredo Sanzol tornen a formar equip per a embarcar-se en tota una aventura escènica. Aventura! és la història de sis socis que reben una oferta de compra per part d’una empresa xinesa, i que en lloc de vendre la seva empresa… acaben venent a una de les seves sòcies!

Sanzol aprofita l’anècdota per a explorar, amb ironia, humor i un punt de thriller, els somnis secrets i les esperances d’aquest grup de personas amb la complicitat d’una companyia de més de 20 anys de recorregut.

Aventura! torna a comptar amb el mateix equip artístic que ja va fer ‘Delicades’ amb l’única diferència de la incorporació de Fernando Velázquez (autor de la banda sonora del film Lo Imposible de J.A. Bayona) amb el qual la música pren un paper rellevant en el muntatge.

Aquests són els ingredients del muntatge, estrena el 29 de novembre al Teatre Lliure de Barcelona.

Share

Share your view

Post a comment


*
Ad

Photos on flickr


© 2017 Aventura! T de Teatre. Powered by Wordpress.

Web Concept by Runroom Runroom