Ultimes noticies

T DE TEATRE ASSAJA EL SEU NOU ESPECTACLE

0 Comments 16 October 2012

T DE TEATRE ASSAJA EL SEU NOU ESPECTACLE

La companyia T de Teatre ja assaja el seu nou espectacle Aventura! escrit i dirigit per Alfredo Sanzol, que s’estrenarà el proper 29 novembre, a la Sala Fabià Puigserver del Teatre Lliure de MontjuÏc.

Aventura! es podrà veure també, abans de la seva arribada a Barcelona, els dies 16, 17 i 18 de novembre en el Festival Temporada Alta de Salt-Girona.

Després de l’èxit de Delicades, T de Teatre i Alfredo Sanzol tornen a formar equip per embarcar-se en tota una aventura escènica. Aventura! La historia de sis socis que reben una oferta de compra per una empresa xina, i que en lloc de vendre la seva empresa… acaben venen a un dels seus socis.

Share

Share your view

Post a comment


*
Ad

Photos on flickr


© 2017 Aventura! T de Teatre. Powered by Wordpress.

Web Concept by Runroom Runroom