Equip artistic

Sergi Belbel, traducció

0 Comments 28 September 2012

Sergi Belbel, traducció

Autor, director i traductor teatral. Llicenciat en Filologia Romànica i Francesa per la Universitat Autònoma de Barcelona (1986) i membre fundador de l’Aula de Teatre de la Universitat Autònoma de Barcelona. Professor de Dramatúrgia a l’Institut del Teatre de Barcelona des de 1988 i, des de la temporada 2006-2007, director artístic del Teatre Nacional de Catalunya. La repercussió internacional de Sergi Belbel és perfectament visible en el gran nombre d’obres seves representades a l’estranger i en les múltiples traduccions de les seves obres a una quinzena d’idiomes. Tres de les seves obres han estat adpatades al cinema per Ventura Pons i ha estat mereixedor de més d’una vintena de premis, entre els quals destaquen el Premio Nacional de Literatura Dramática del Ministerio de Cultura, el Premi Nacional de Teatre de la Generalitat de Catalunya, el Premi de la Crítica Serra d’Or i el Premi Ciutat de Barcelona de les Arts Escèniques. Va ser el director d’Homes!, segon muntatge de T de Teatre.

Share

Share your view

Post a comment


*
Ad

Photos on flickr


© 2017 Aventura! T de Teatre. Powered by Wordpress.

Web Concept by Runroom Runroom