Equip artistic

Fernando Velázquez, música

0 Comments 29 September 2012

Fernando Velázquez, música

Nascut a Getxo el 1976, ha compost la banda sonora d’una vintena de curtmetratges i també de diversos llargmetratges, d’obres de teatre i d’una sèrie de televisió. S’ha format als conservatoris de Getxo, Bilbao i Vitoria, ha estudiat Composició a París i Madrid i és llicenciat en Història per la Universitat de Deusto. Entre d’altres, ha treballat en les pel·lícules El orfanato, Sexykiller, morirás por ella, 5 metros cuadrados, Mal ajeno, Los ojos de Julia, La trampa del mal i Spanish Movie. Amb Alfredo Sanzol ha treballat en les obres Sí, pero no lo soy, Días estupendos i En la Luna.

Share

Share your view

Post a comment


*
Ad

Photos on flickr


© 2017 Aventura! T de Teatre. Powered by Wordpress.

Web Concept by Runroom Runroom