Ultimes noticies

ESTRENA AVENTURA! a Temporada Alta 16-11-12

0 Comments 30 September 2012

ESTRENA AVENTURA! a Temporada Alta 16-11-12

Després de l’èxit de Delicades, T de Teatre i Alfredo Sanzol tornen a formar equip per embarcar-se en tota una aventura escènica. Aventura! La historia de sis socis que reben una oferta de compra per una empresa xina, i que en lloc de vendre la seva empresa… acaben venent a una de les seves sòcies.

Com diu Andrés Trapiello “(…) en art la realitat és sempre realitat més una altra cosa, somnis, ànima, desitjos, emoció, en fi, alguna cosa que li dóna una profunditat de camp que la realitat per si mateixa no té”.

Aquests són els ingredients del muntatge, estrena el 16 de novembre al Festival Temporada Alta

Share

Share your view

Post a comment


*
Ad

Photos on flickr


© 2017 Aventura! T de Teatre. Powered by Wordpress.

Web Concept by Runroom Runroom