Interprets

Àgata Roca

0 Comments 24 May 2010

Àgata Roca

Diplomada en Interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona (1990), forma part de la companyia T de Teatre des dels seus inicis i ha participat en tots els seus muntatges i també en la sèrie Jet Lag. També ha treballat amb els directors teatrals Carol López (V.O.S. i Boulevard), Lluís Pascual i Joan Ollé. Ha participat en les sèries de televisió KMM, La Sagrada Família (Dagoll Dagom), Ventdelplà, Laura (2 temporades), Sitges, Crims i Estació d’enllaç, entre d’altres col·laboracions per a televisió. Ha participat en les pel·lícules V.O.S. i Ficció de Cesc Gay, Excuses! de Joel Joan, Las horas del día de Jaime Rosales, Dictado de Antonio Chavarrías i El desconcierto de Mar Coll.

Share

Share your view

Post a comment


*
Ad

Photos on flickr


© 2017 Aventura! T de Teatre. Powered by Wordpress.

Web Concept by Runroom Runroom